28-09-2021

Sot në rajonin e Prizrenit

Ngjarjet e paralajmëruara për sot:

Ora 9:00

Mbahet provimi pranues në Universitetin Publik “Ukshin Hoti” të Prizrenit.

Ora  9:30

Komuna e Rahovecit dhe shoqatat e dala nga UÇK, në kuadër të “Epopesë së korrikut 1998”, bëjnë homazhe dhe zbulohet përmendorja  e rindërtuar e dëshmorëve në rrugën “UÇK” (transiti Rahovec-Malishevë).

11:00

Akademi  përkujtimore për dëshmorin Hamdi Berisha, në shtëpinë e kulturës “Tahir Sinani” në Malishevë.

Asnjë koment

Comments are closed.