20-05-2024

Sot në rajonin e Prizrenit

Ngjarjet e paralajmëruara për sot:

14:00

Mbahet mbledhja e Komitetit për Politikë dhe Financa, që vepron në kuadër të Kuvendit Komunal të Prizrenit. Salla e mbledhjeve të KPF-së, ndërtesa e KK-së, Prizren.

Asnjë koment

Comments are closed.