22-05-2022

Sot në rajonin e Prizrenit

Ngjarjet e paralajmëruara për sot:

Ora 16:00
Mbahet promovimi i romanit “Këneta e vdekjes” të autorit Makensen Bungu (tash i ndjerë) nga Shqipëria. (Lokalet e SHKA ”Agimi” në Prizren).

Ora 19:00
Drejtoria e Urbanizmit, Planifikimit dhe Mbrojtje të Mjedisit (DUPMM) në Komunën e Rahovecit, organizon debat publik për hartimin e projektit ideor të kompleksit muzeor të Ukshin Hotit në Krushë të Madhe (Shtëpinë e Kulturës në Krushë të Madhe)./GazetaePrizrenit.net

Asnjë koment

Comments are closed.