04-10-2023

Sot një i vdekur dhe mbi 1 mijë të infektuar me COVID

Ministria e Shëndetësisë njofton se nga 2811 testime të kryera, 1084 kanë rezultuar pozitive me COVID-19.

Ndërkohë, një pacient ka humbur jetën nga ky virus.

Në 24 orë janë shëruar 406 qytetarë, ndërsa numri i rasteve aktive është 4902.

May be an image of text that says 'SHENDETESISE X COVID-19 Doza Prva doza/ /First dose 903.721 ç 16.07.2022 Doza 2 Druga doza/ Second dose 823.974 Doza Treća doza/ /Third hird dose 103.863 Testime 4orët fundit Testirani poslednja24 Doza 4 Cetrvrtadoza Fourth dose 517 Raste pozitive Potvrđen 2.811 pozitivitetit pozitivnihtestova 1.084 Numri totali dozave % 38.56% sheruar Izlečeni/ Recovered 406 COVID-19 number administered doses 1.832.519 Vdekje Umrli/ mr/D Deaths Raste aktive slučajevi Active cases 4.902 2202 Të vaksinuar brenda Vakcinisani časa within24 hours 293'

 

Asnjë koment

Comments are closed.