05-02-2023

Arrestohet një person i kërkuar nga gjykata në Landovicë të Prizrenit

Në fshatin Landovicë të Prizrenitë shtë arrestuar një person i kërkuar nga organet e drejtësisë.

Arrestimi i tij është bërë me urdhër të gjykatës.

“Në bazë të urdhëresës së gjykatës, është arrestuar një mashkull kosovar dhe i njëjti është dërguar në vuajtje dënimi në burgun e Dubravës”, njofton Policia e Kosovës.

Asnjë koment

Comments are closed.