17-05-2022

Sveçla: Ligji për Paga procedohet në Qeveri në muajin mars

Ligji për Paga do të procedohet për miratim në Qeveri në muajin mars.

Këtë zotim e dha Xhelal Sveçla, Ministri i Punëve të Brendshme.

Ai në Kuvend tha se analizimi i ligjit merr kohë.

“Lista duhet të jetë parimore e të reflektojë barazi. Në përputhje me aktgjykimin e Gjykatës Kushtetuese, janë eliminuar pjesët ku është vlerësuar se janë tejkaluar kompetencat e Qeverisë. Me ligjin që planifikohet të miratohet do të ketë sistem të mirëfilltë, afatgjate, të zbatueshme e funksionale të pagave dhe shpërblimeve”, ka thënë ai në Kuvend.

Debati publik për këtë temë do të hapet në muajin shkurt.

Asnjë koment

Comments are closed.