16-08-2022

Tërmet në rajonin e Prizrenit

Minuta më parë, rreth orës 18:59 ka ndodhur një tërmet në Kosovë.

Tërmeti është ndjerë kryesisht në pjesën jugore të Kosovës dhe në Suharekës/  Express

Asnjë koment

Comments are closed.