22-01-2022

Totaj prezanton projektet “Nënkalimin ish BVI-Bazhdarhane” dhe “Parku i ri i qytetit tek “Shtëpia e Bardhë”, dhe parkimin nëntokësor

Kandidati i PDK-së për kryetar të Prizrenit, Shaqir Totaj sot prezantoi projektet “Nënkalimin ish BVI – Bazhdarhane” dhe “Parku i ri i qytetit tek “Shtëpia e Bardhë” dhe parkimi nëntokësor me 690 vendparkingje”.

Në prezantim mori pjesë edhe kryetari i Ferizajit, Agim Aliu, i cili është vlerësuar për suksesin në projekte të tilla në qytetin ku ai udhëheq ./GazetaePrizrenit /

Asnjë koment

Comments are closed.