17-04-2024

Vehbi Kajtazi: Goditja me veturë e burrit të Shkurte Fejzës nuk është aksident, ishte e planifikuar

Gazetari dhe analisti, Vehbi Kajtazi, ka thënë se goditja me veturë e burrit të Shkurte Fejzës ishte e planifikuar.

Sipas Kajtazit, kjo ka qenë e planifikuar dhe ka motiv urrejtjen pas reagimit te Behlulit kunder nje deklarate te nje te ashtuquajturi imam.

“Goditja me veture e Hajrush Behlulit nuk eshte aksident. Eshte i planifikuar dhe ka motiv urrejtjen pas reagimit te Behlulit kunder nje deklarate te nje te ashtuquajturi imam.

“Urgjentisht duhet ta marre kete rast Prokuroria Speciale e Republikes se Kosoves”, përfundon Kajtazi.

Foto: Pamje nga vendi ku ndodhi aksidenti në rrugën “Adem Jashari” në Prizren

 

Asnjë koment

Comments are closed.