22-10-2021

Vendimi i ri i Qeverisë për shkollat: A lejohen ekskursionet?

Sot janë marrë masat e reja me qëllim që të parandalohet përhapja e koronavirusit.

Në këto masa janë përfshirë edhe institucionet publike dhe privatë të të gjitha niveleve të arsimit, shkruan Indeksonline.

U mur vendimi që të ndalohen të gjitha aktivitetet jashtë mësimore siç janë ekskursionet, shëtitjet dhe ahengjet mësimore të nxënësve.

“16. Të gjitha institucionet publike dhe private të të gjitha niveleve të arsimit, iu ndalohet organizimi i aktiviteteve jashtë mësimore, siç janë ekskursionet, shëtitjet grupore, ahengjet e ndryshme të stafit mësimor apo të nxënësve – studentëve”./Indeksonline/

Asnjë koment

Comments are closed.