17-04-2024

Veshjet e vjetra të Hasit

RTK në emisionin e saj “Arkiv ” ka sjellur një dokumentar për veshjet hasjane, të burrave dhe grave, të realizuar në vitin 1979.

Asnjë koment

Comments are closed.