29-10-2020

Veshjet tradicionale nga Hasi (FOTO)

Veshjet nga Hasi janë prezantuar në kontesktin promovimit të diversitetit tonë kulturor, ku mori pjesë kryeministri Hoti dhe ministrja e Kulturës Vlora Dumoshi, shkruan Gazeta e Prizrenit.

Paralajmërohet që Kosova së shpejti do ta ketë vendin në hartën e UNESCO-s.

Asnjë koment

Comments are closed.