15-07-2024

Video historike: Prizreni e Gjakova në vitin 1942

Pamje filmike të Gjakovës dhe Prizrenit në vitin 1942: Pas 20 vjetësht robëri nën sundimin e egër të Mbretërisë Jugosllave, shqiptarët festojnë të lirë çlirimin dhe bashkimin me Shqipninë. / FM Images Albania / GazetaePrizrenit.net

 

Asnjë koment

Comments are closed.