08-06-2023

Vozitje e çmendur në autostradën Prizren-Prishtinë (video)

Në një video të dërguar në KALLXO.com nga një qytetarë shihet një veturë e tipit Golf, ngjyrë hiri, e cila është  duke vozitur në kahjen e kundërt të autostradës, gjë e cila është e ndaluar.

Me 2 gusht, KALLXO.com ka raportuar për një aksident  në autostradë, afër fshatit Trudë, ku kanë mbetur  të vdekur dy persona.

Në këtë aksident një veturë kishte hyrë në kahjen e kundër të autostradës dhe ishte aksidentuar me një veturë tjetër.

h

Asnjë koment

Comments are closed.