27-02-2021

Zgjedhjet: Mesazhe e vizatime banale –votuesit shprehën mllefin në fletëvotime më 14 shkurt

Gjatë rinumërimit të votave në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve, u has edhe në vota të pavlefshme.

Gabimet janë të llojeve të ndryshme, teksa ka të tilla që janë bërë qëllimshëm.

Karakteristikat kryesore të fletëvotimeve të pavlefshme i gjeni në kronikën e mëposhtme.

 

 

Asnjë koment

Comments are closed.