17-06-2024

Zhduket një grua në Rahovec

Referuar raportit të policisë këtë e bëri të ditur dje një burrë i cili tha se bashkëshortja e tij është larguar nga shtëpia dhe nuk dihet vendndodhja e saj.

Asnjë koment

Comments are closed.