Zjarr në zonat malore në Vermicë (video)

Një zjarr ka shpërthyer pak më parë në Vërmicë. Flaka dhe tymi që ka dalë aty ende nuk dihet se ka ardhur.

Na Policinë e regjionit të Prizrenit kanë treguar se kanë dalë në terren së bashku më zjarrfikësit. Ata thonë se ende nuk kanë informata se nga ka ardhur ky zjarr.

“Nuk kemi informata se nga erdhi zjarri. Ajo që dihet tani ekipet tona janë në terrin dhe po punojnë në shuarjen e tij. Nuk ka ndonjë rrezik për banorët”, kanë thënë në Policinë e Prizrenit për Express.