28-05-2020

29 vjet nga Tubimi popullor për faljen e gjaqeve në Gjonaj të Hasit (VIDEO)

Sot mbushen 29 vjet nga dita kur në Gjonaj të Hasit është mbajtur tubimi popullor për faljen e gjaqeve, shkruan “GazetaePrizrenit.net”.

“Kodra e Kalemit”, që prej atëherë mban epitetin “Kodra e Pajtimit”, mblodhi qindra qytetarë nga mbar Kosova, për një qëllim të vetëm: ‘faljen e gjaqeve në emër të rinisë, flamurit dhe kombit shqiptar’ në krye me Anton Çetten. /GazetaePrizrenit.net/

Asnjë koment

Comments are closed.