01-08-2021

43 aksidente, 14 prej tyre me të lënduar 24-orët e fundit

Gjatë 24 orëve të fundit në Kosovë janë shënuar gjithsej 43 aksidente, prej tyre 14 prej tyre me të lënduar, ndërsa 29 pa të lënduar.

Sipas raportit, Policia e Kosovës ka shqiptuar 1411 tiketa trafiku për shkelje të rregullave në komunikacion.

Për vepra të tjera penale janë arrestuar 9 persona, 6 prej tyre në mbajte dhe dy të tjerë në vuajte të dënimit

 

Asnjë koment

Comments are closed.