18-08-2022

Prizren: Shpallen emrat e drejtorëve dhe zv/drejtorëve

Drejtoria e Arsimit në Prizren, sot publikoi emrat e drejtorëve të shkollave, shkruan “GazetaePrizrenit.net”.

Lista e kandidatëve të propozuar për drejtorë dhe zëvendësdrejtorë të
institucioneve edukative-arsimore, sipas konkursit të rishpallur,  datë 03.06.2022.

Në pesë shkolla konkursi do të përsëritet.

Emri dhe mbiemri i kandidatit, pozita shkolla/institucioni dhe pikët, sipas komisionit,  gjenden në këtë link:

https://kk.rks-gov.net/prizren/wp-content/uploads/sites/26/2022/08/Njoftim-Rezultatet-e-intervistave-per-drejtor-dhe-zv.drejtor-04.08.2022.pdf

Asnjë koment

Comments are closed.