Anulohet konkursi për Inspektor Arsimi për Prizren e disa komuna (Dokument )

Ministria e Punëve të Brendshme – Departamenti për Menaxhim të Zyrtarëve Publik vendosi për Anulimin e procedurave të rekrutimi për specialistë të arsimit, lista fituese e të cilit ishte shpallur në shtator 2023, raporton Gazeta e Prizrenit.

Përpos Prizrenit, anulimi është bërë edhe për Prishtinën, Gjakovën, Pejën, Gjilanin dhe Ferizajn.

Portali Gazeta e Prizrenit në shkrimet e mëvonshme do ta trajtojë këtë çështje!

Lexo edhe:

Prizren: LDK kundër familjarizmit dhe korrupsionit në Komunë