Asambleistja Alishani: Komuna e Prizrenit shpenzoi 4 milion euro pagesa për gjykata e përmbarime

Shaqir Totaj nuk ja fali qytetarëve 100 euro në tatimin në pronë me arsyetimin se po dëmtohet buxheti i komunës rreth 4 milion euro.
E këtij i mbetën suficit(pa shpenzu), 7 Milion Euro.
Kurse 4 Milion euro i ka shpenzuar për pagesat e gjykatave dhe përmbarimeve.
Paaftësia e tij po i kushton në xhep të qytetarëve, jo një herë, por disa herë.
© Dafina Alishani – Asambleiste e LVV-së në Prizren

Lexo edhe:

Prizren: LDK kundër familjarizmit dhe korrupsionit në Komunë