13-05-2021

Arrestohet kryetari i Istogut, Haki Rugova

Është arrestuar kryetari i Komunës së Istogut, Haki Rugova, kështu raportojnë mediat.

Më urdhër të Prokurorisë, së bashku me të janë ndaluar edhe nënkryetari dhe një zyrtar i komunës.

Lexo edhe:

Kryetari Haskuka, i mbyllur (dokument)

Asnjë koment

Comments are closed.