17-06-2021

Arrestohet një person i kërkuar në Prizren

Në Prizren është arrestuar një person i kërkuar nga organet e drejtësisë, raporton Gazeta e Prizrenit.

“Në bazë të urdhëresës së lëshuar nga gjykata është arrestuar i kërkuari mashkull kosovar dhe i njëjti me urdhër të prokurorit është dërguar në mbajtje për 48-orë”, la njoftuar Policia e Kosovës.

Lexo edhe:

Komuna e Prizrenit del keq sa i përket Perfomancës (Dokument)

Asnjë koment

Comments are closed.