20-04-2024

Arvaniti nga Greqia i bie çiftelisë dhe këndon shqip (Video)

Arvaniti nga Greqia i bie çiftelisë dhe këndon shqip.
Në postimin e tij në FB shkruan: kjo është një këngë e vjetër Arvanitase, dhe është ngjarje e vërtetë.

Asnjë koment

Comments are closed.