23-04-2024

Avokati prizrenas, Nikë Lumezi u varros pasdite në Prizren

Avokati prizrenas, Nikë Lumezi u varros pasdite në varrezat në Prizren, në praninë e familjarëve dhe të miqve të shumtë.

Me rastin e vdekjes së tij në Prishtinë u mbajt mbledhje komemorative, organizuar nga Oda e Avokatëve të Kosovës. Me këtë rast u vlerësua lart puna dhe dinjiteti i tij profesional. Kronikë e tv 21

Asnjë koment

Comments are closed.