17-06-2024

Bajrami i burrave të Krushës së Madhe, duke luajtur me “kilikera” dhe duke cakërruar vezë

Dje me rastin e muajit të mërgimtarëve dhe me rastin e festës së Bajramit të vogël (Kurban Bajramit), në Krushë të Madhe, për të dytin vit me radhë organizuam disa nga lojërat e moçme “kajnaka/klikera” dhe “cakërrimi i vezëve të shtëpisë” pjesë nga loja.

Përmes disa imazheve dhe kësaj videoje mund të shihni se si banorët janë argëtuar përmes këtyre lojërave, që ua kujtojnë atyre fëmijërinë, e që ka shkaktuar edhe argëtim e të qeshura.

Asnjë koment

Comments are closed.