05-07-2020

Prizren

Kërkohet rivarrimi i eshtrave të Ymer Prizrenit

Ilir Gashi, anëtar i Kuvendit të Komunës së Prizrenit, kërkoi rivarrimin e eshtrave të patritotit dhe të njërit nga udhëheqësit e Lidhjes Shqiptare të Prizrenit (LSHP), Ymer Prizrenit, në oborrin […]

Haskuka: Për një teleferik më ndryshe në Kala

Kryetari i Komunës së Prizrenit, Mytaher Haskuka, tha se është për ndërtimin e një  teleferiku në Kalanë e Prizrenit, por ndryshe nga ai që ka hartuar pushteti i kaluar, i […]

Prizren: Opozita kërkon prishjen e rrethojava të “Shtëpisë së Bardhë”

Kërkohet prishja e rrethojës së Shtëpisë së Bardhë në Prizren, ku edhe ndodhet selia e Kuvendit Komunal (KK). Këtë e kërkoi shefi i grupit të këshilltarëve të PDK-së, tashmë në […]

Ngjarjet e paralajmëruara për sot

Ngjarjet e paralajmëruara për sot: 26 prill 2018: Ora 10:00 Kuvendi Komunal (KK) i Prizrenit, mban mbledhjen, ku ndër tjera do të shqyrtojë propozim-vendimin për bartjen e mjeteve të pa […]

Prizren: Nënshkruhet memorandum bashkëpunimi për fuqizimin e shkollave profesionale

Drejtuesit e drejtorisë së arsimit në Prizren, të mërkurën kanë nënshkruar Memorandum të Bashkëpunimit me zyrtarë të qeverisë së Luksemburgut në ngritjen e platformës on-llajn për Këshillim dhe Orientim në […]

Fëmijët e AKV “Lidhja e Prizrenit ” kthehen me çmim special nga Turqia

Ansambli i Këngëve dhe Valleve  “Lidhja e Prizrenit ” nga Prizreni është kthyer me çmim special nga Festivali ndërkombëtarë i fëmijëve, që u mbajt në Sariyer të Turqisë. Në festivalin […]

Prizren: Komuna shënon  Ditën e Tokës me tri ditë vonesë

Për shkak të mungesës së kryetarit të Prizrenit, Mytaher Haskuka, i cili ishte në udhëtim zyrtar në Gjermani, me 3 ditë vonesë është shënuar me aktivitete të ndryshme Dita Botërore […]

Prizren: Hapet konkurs për 18 drejtorë shkollash

Prizreni ka hapur konkurs për 18 drejtorë të rinj të shkollave në nivel komune. Konkursi është hapur nga Drejtoria e Arsimit, ndërsa zgjat deri më datën 08 maj 2018, që […]

Prizren: Rrënohet objekti pa leje ndërtimi në qendër të qytetit

Drejtoria e Inspektoriatit në Prizren ka njoftuar se ka ekzekutuar vendimin për rrënimin e përsëritshëm të një objekti në Qendrën Historike të Prizrenit. Objekti në fjalë ka pasur tejkalim të […]

Prizren: PDK kritikon për punësime të paligjshme kryetarin, Haskuka

Partia Demokratike e Kosovës (PDK) në Prizren, që tashmë është në opozitë,  derisa ka kritikuar për një varg shkeljesh kryetarin Mytaher Haskuka, përfshirë edhe siç është thënë punësimet e paligjshme […]