13-07-2020

Në Prizren, sot hapet Panairi i Prodhimeve Vendore

Sot, në Prizren do të hapet Panairin e Prodhimeve Vendore, i cili ka qenë i paraparë të organizohet më 28 nëntor, por ishte anuluar për shkak të tërmetit në Shqipëri.

Panairi, që organizohet nga Drejtoria e Turizmit dhe Zhvillimit Ekonomik do të jetë i hapur edhe të dielën (14-15 dhjetor) në Sheshin e Dëshmorëve.

Hapja do të bëhet sot nga ora 12:00. /GazetaePrizrenit.net/

Asnjë koment

Comments are closed.