18-08-2022

Covid 19: Tre të vdekur dhe gati 1 mijë raste të reja

Tre pacientë me COVID kanë ndërruar jetë dhe janë regjistruar 978 raste të reja për 24 orë.

Sipas Ministrisë së Shëndetësisë, në 24 orët e fundit u shëruan 1083 persona dhe u administruan 18 doza vaksine.

Numri i rasteve aktive është 9300.

May be an image of text that says 'SHENDETESISE O COVID-19 Doza Prva doza/First First dose 903.817 ç 24.07.2022 Doza 2 Druga doza/ Second dose 824.110 Testime Testirani Doza Treća doza/ Third hird dose 104.366 orëte fundit sedn2 časa/ Doza Cetrvrta Fourth dose 1.067 Raste pozitive Potvrdeni slučajevi 2.546 pozitivitetit pozitivnih 978 Numri totali dozave % 38.41% sheruar Izlečeni/ Recovered 1.083 number COVID-19 1.833.534 Vdekje Umrli/ Deaths 3 Raste aktive slučajevi Active cases 9.300 Tẽ vaksinuar brenda Vakcinisani m časa Vaccinatedwithin24 within2 hours'

 

Asnjë koment

Comments are closed.