29-10-2020

Dëmtohet “Ura e Gani Tadës” në Prizren (Foto)

Traseja dhe trotuari i “Urës së Gani Tades”, që ndodhet afër Kompleksit të Lidhjes Shqiptare të Prizrenit ka pësuar dëmtime, shkruan “Gazeta e Prizrenit”.

Prej kohësh tashmë janë hapur disa gropa, të cilat krahas imazhit të keq, shkaktojnë vështirësi gjatë lëvizjes së automjeteve, por edhe të këmbësorëve.

Lexo edhe:

Komuna e Prizrenit del keq edhe në fushën e Infrastrukturës rrugore (Dokument)

Siç shihet edhe nga fotot, më keq është kur bie shi, pasi gropat mbushen ujë.

Nuk ka asnjë përshkrim të disponueshëm

Kjo urë që ndodhet në Zonën e Mbrojtur, afër qendrës së Prizrenit kërkon intervenim nga Komuna për ta riparuar. /GazetaePrizrenit.net

Asnjë koment

Comments are closed.