30-05-2024

Dështon sërish miratimi i rezolutës për mbështetjen financiare të policisë

Kuvendi i Kosovës nuk ka arritur sërish të miratojë rezolutën për mbështetjen urgjente financiare të Policisë së Kosovës.

Nga 84 deputetë sa morën pjesë në votim,  25 votuan për, kundër asnjë dhe 59 deputetë abstenuan.

“Nuk i merr shumicën e votave kjo rezolutë, pra nuk kalon”, ka thënë Konjufca./FO

Asnjë koment

Comments are closed.