13-07-2024

Dy vajza të mitura raportohen të zhdukura në Prizren

Dy vajza të mitura nga Prizreni janë raportuar të zhdukura më 08.05.2024 në Policinë e Kosovës.

Sipas raportimit në Policisë, të miturat janë larguar nga shkolla dhe nuk janë kthyer në shtëpi.

Rasti është cilësuar si ‘person i zhdukur’ dhe është në procedurë hetimore.

Asnjë koment

Comments are closed.