25-06-2024

“E di se ku janë varrosur trupat”, gruaja pretendon se babai i saj vrau 70 gra

Autoritetet në shtetin e Iowa-s po hetojnë pretendimet tronditëse të një gruaje amerikane, e cila ka deklaruar se babai i saj ishte një vrasës serial që vrau më shumë se 50 gra përpara një dekadë më parë.

Sipas New York Post, Lucy Standey pretendon se dhjetëra gra ishin viktima të babait të saj, Donald Dean Standey.

Ajo vlerëson se numri i viktimave të tij mund të jetë deri në 70 gra gjatë rreth 30 viteve, dhe sipas babai i saj kishte detyruar  vëllezërit e motrat e saj të hidhnin kufomat në një pus.

“Unë e di ku janë varrosur gratë”, tha Lucy Standey në një intervistë për Newsweek.

Sa herë shkoja te pusi apo kodrat, mendoja se nuk do të kthehesha më. Mendova se do të më vriste, shton gruaja. Sherifi i Qarkut Fremont Kevin Eistrup  tha se kishte dërguar një grup për inspektim dhe se qentë kishin nuhatur trupat e dekompozuar.

“Historia që ajo po tregon është e tmerrshme, por ne nuk kemi asnjë provë përveç reagimeve të qenve të stërvitur. Ne kemi nevojë për më shumë prova,” tha Aistrup për Des Moines Register , duke pranuar megjithatë se rezultatet mund të çojnë në nisjen e hetimeve.

Lexo edhe:

Prizren: Ngritët aktakuzë ndaj ish-anëtarëve të komisionit pas dyshimeve për dallavere në DKA, zhdukën dosjen e kandidatit që i plotësoi kriteret

Sipas vajzës së tij, Donald Standey joshi gratë, kryesisht punonjëse seksi ose udhëtarë që kalonin nga Omaha ose Nebraska në fermën e tij në Iowa , ku i vrau ato.

Ai vdiq gjithashtu në vitin 2013 në moshën 75-vjeçare. Vëllai i saj Standey u vetëvra në moshën 39-vjeçare. Është e paqartë nëse ndonjë nga vëllezërit e motrat e Standey ka folur me autoritetet.

Standey pretendon se duke u rritur, ajo u tregoi të vërtetën për babain e saj mësuesve, priftërinjve dhe oficerëve të policisë në Ioëa dhe Nebraska, por askush nuk e besoi.

Asnjë koment

Comments are closed.