21-04-2024

Ekskluzive: Specialët arrestojnë në shtëpi, të dyshuarit për vjedhje në Suharekë (video)

Bastisjet ndaj një grupi të personave të dyshuar për vjedhje në rajonin e Prizrenit kanë qenë temë e rubrikë “Policia” të transmetuar këtë të premte në “Drejtësia në Kosovë”.

Policia e ka bastisur disa shtëpi dhe ka arrestuar disa persona të dyshuar për vjedhje në Suharekë. Ata dyshohet për një varg vjedhjesh në qytet.

Asnjë koment

Comments are closed.