Emërohet drejtori i Zhvillimit Ekonomik dhe Turizmit në Komunën e Prizrenit

Ashtu edhe siç ka shkruar sot, portali Gazeta e Prizrenit, Ramadan Tarashaj është emëruar Drejtor i Zhvillimit Ekonomik dhe Turizmit në Komunën e Prizrenit.

Ai e ka njoftuar këtë në rrjete sociale:

Të nderuar miq,
Ju njoftoj se nga sot jam emëruar Drejtor i Zhvillimit Ekonomik dhe Turizmit në Komunën e Prizrenit.

Falenderoj Nismën Socialdemokrate për besimin, dhe Kryetarin e Komunës z. Shaqir Totaj për emërimin.

Mund të jetë një imazh i 4 persona dhe televizori

Falenderoj Drejtoreshën znj. Lirija Xhemaj Bytyqi për punën e deritashme dhe premtoj që të gjitha projektet do mundohem ti realizoj.

Na presin shumë punë të mira për të mirën e qytetit!

Lexo edhe:

Komuna e Prizrenit “në fund t’pusit” për performancë në Kulturë, Rini dhe Sport ( Dokument )