15-04-2024

Foto: Valle e dikurshme me veshje tradicionale dhe def në Has

Atëkohë muzika nga defatoret ishte shumë e përhapur, por kjo tashmë i ka mbetur vetëm historisë së ceremonive të gëzimit në këtë rajon. ( Foto Janet Reineck )

Asnjë koment

Comments are closed.