16-07-2024

Gangsteri incizohet duke bërë drift në mes të rrugës në Prizren- Qytetari e lajmëron në polici

Një i ri ka shqetësuar dje pasdite qytetarët e Prizrenit në komunikacion.

I mituri që besohet të jetë i moshës 15-16 vjeçare ka dal me veturë në qendër të qytetit të Prizrenit duke bërë drift. Ai ka rrezikuar pjesëmarrësit e tjerë në komunikacion.

Një qytetar i shqetësuar ka incizuar momentin dhe ka dërguar videon tek Gazeta Insajderi.

Po ashtu lidhur me veprim e tij është njoftuar edhe Policia e Kosovës.

PAMJE:

Asnjë koment

Comments are closed.