16-07-2024

“Gardhi” i Lendita Zeqiraj më 4 gusht në DokuFest

Filmi “Gardhi” me regji të Lendita Zeqiraj, i cili ka triumfuar në Palm Springs si filmi më i mirë i shkurtër, duke fituar kështu të drejtën e garimit për OSCAR, tashmë do të shfaqet edhe për publikun shqiptar në DokuFest, shkruan KulPlus.

Filmi shfaqet më datë 4 gusht në orën 20:00 në DokuFest.

‘Gardhi’ është bashkëprodhim i shtëpisë filmike kosovare N’art, Sacrebleu Productions nga Franca dhe Woof Films nga Kroacia, dhe është përkrahur financiarisht nga Qendra Kinematografike e Kosovës, Cinema Fondacioni – Region Ile De France, dhe me mbështetje nga Komuna e Prishtinës.

Në këtë film luajnë: Arti Lokaj, Ilire Vinca, Adriana Matoshi, Rozafa Çelaj, Melihate Qena, Xhejlane Godanci, Kumrije Hoxha, Arta Selimi, Alketa Sylaj, Edita Dula, Timur Urqan, Norik Xhemajli dhe qenushja Nina.

Asnjë koment

Comments are closed.