09-04-2020

Gëzimi për pavarësinë festohet edhe me traktorë në Malishevë (VIDEO)

Disa të rinj stolisën traktorët me simbole shtetërore e kombëtare dhe festuan nëpër fshatrat e këtij rajoni, njofton Klan Kosova.

Asnjë koment

Comments are closed.