17-08-2022

Gjendja e fundit rreth COVID-19

Ministria e Shëndetësisë ka publikuar raportin 24 orësh për COVID, ku nga 2557 testime të kryera, 918 persona rezultuan pozitivë.

Në 24 orë u regjistrua një vdekje, gjithashtu.

U administruan 15 doza vaksine dhe u shëruan 1401 pacientë.

Numri i rasteve aktive është 9926.

May be an image of text

 

 

Asnjë koment

Comments are closed.