15-07-2024

“Golden Sabre 2024”, pamje nga stërvitja e përbashkët e Policisë së Kosovës, EULEX-it dhe KFOR-it

KFOR-i ka publikuar sot fotografi nga stërvitja e përbashkët me Policinë e Kosovës dhe EULEX-in.

Në njoftimin e KFOR-it thuhet se stërvitja “Golden Sabre 2024” demonstroi aftësi të zgjeruara për të kryer detyra të përbashkëta në përgjigje të skenarë të ndryshëm sigurie.

Komandanti i KFOR-it, Ozkan Ulutash, ka thënë se angazhimi për të kontribuuar në stabilitetin rajonal është i palëkundur.

“Së bashku do të vazhdojmë të japim kontributin tonë drejt një të ardhmeje të sigurt dhe stabile për të gjithë njerëzit që jetojnë në Kosovë”, tha ai.

Image

ImageImage

Image

 

 

 

Asnjë koment

Comments are closed.