15-07-2024

Hajni futet në dyqanin e telefonëve në Prishtinë, e thyen xhamin dhe e fut kokën (Pamje)

Një mobilshop në Prishtinë, ishte cak i hajnave sot në orët e para të mëngjesit.

Sipas pamjeve të siguruar nga Indeksonline, hajni së pari ka thyer xhamin e dyqanit, pastaj ka hyrë brenda.

Në pamje vërhet që ka marur disa gjërna brenda mobilshopit.

Nuk është bërë ende e ditur vlera e dëmeve që ka shkaktuar.

Asnjë koment

Comments are closed.