14-04-2024

Haradinaj i ankohet Jasharit: Më mirë me qenë si dëshmorët se kështu (video)

Kryeministri Ramush Haradinaj mendon se dëshmorët e kombit janë në gjendje më të mirë sesa ai dhe Xhavit Jashari, përfaqësues i shoqatës së familjarëve të dëshmorëve.

 

Asnjë koment

Comments are closed.