16-09-2021

Humbasin dy fëmijë në plazhin e Shëngjinit

Në zonën e plazhit Shëngjin, dy fëmijë të moshës 5 dhe 7 vjeç, kanë humbur kontaktet me familjet e tyre.

Pas kontrolleve, ata iu dorëzuan familjarëve të tyre në gjendje të mirë shëndetësore.

Shëngjin, Lezhë

Shërbimet e Policisë në Shëngjin ,kanë marr njoftim së në zonën e plazhit Shëngjin, dy fëmijë të moshës 5 dhe 7 vjeç, kanë humbur kontaktet me familjet e tyre.

Pas kontrolleve nga shërbimet e Policisë u gjetën të dy fëmijët dhe iu dorëzuan familjarëve të tyre në gjendje të mirë shëndetësore. Policia në shërbim të komunitetit, për çdo problem telefononi 112, sigurojmë reagim të menjëhershëm./ Top Channel

Asnjë koment

Comments are closed.