17-06-2024

Ja kush janë të zgjedhurit në strukturën udhëheqëse të PDK-së

PDK në Prizren ka bërë zgjedhjen e strukturave udhëheqëse të saj.  Kjo është bërë në mbledhjen e Këshillit Drejtues të degës, prej të cilit doli edhe kryesia prej 21 anëtarëshe, shkruan sot “Gazeta e Prizrenit”.

Përveç tre nënkryetarëve, për të cilët “Gazeta e Prizrenit” ka njoftuar mbrëmë, sot konfirmohet edhe për disa emra tjerë të sekretarëve dhe anëtarëve të kryesisë:

Sekretar i përgjithshëm, Visar Islamaj,

Sekretar organizativ, Samir Hoxha,

Çelë Lamaj, sekretar elektoral,

Evren Fusha, sekretar për media sociale,

Sekretare për informim, Adelina Minci,

Nehat Elshani, sekretar për vlerat e luftës,

Fahrije Bytyqi, sekretare për barazi gjinore.

Anëtarë të kryesisë janë zgjedhur: Luljeta Veseli Guta, Shkodran Kryeziu, Adrit Krasniqi, Getoar Besimi, Afrim Kala, Dafina Bllaca, Afrim Avdaj, Pjeter Perlazri, pastaj Kastriot Krasniqi, Durak Thaçi, Skënder Elshani, Islam Ukaj, Sulltan Badalli, Shaip Buduri, Edona Turtulla.

Në mbledhjen e KD-së ka qenë edhe lideri i këtij subjekti, Kadri Veseli, i cili sipas informacioneve ka dhënë një rol konstruktiv në këtë proces.

Portali “Gazeta e Prizrenit” dje ka njoftuar se tre nënkryetarët e degës janë: Kujtim Gashi, Dr. Syleman Nishori dhe Laura Gurgule. /GazetaePrizrenit.net /

Asnjë koment

Comments are closed.