20-04-2024

“Jetimat e Ballkanit” ndihmojnë 55 familje të Malishevës

Shoqata humanitare bamirëse “Jetimat e Ballkanit”, në kuadër të aktiviteteve të tyre humanitare, sot ka ndihmuar 55 familje në nevojë, në Komunën e Malishevës.

Ndihma e dhënë nga përfshin një ushqimore për këto familje.

Njoftohet se ndihmat po jepen në vigjilje të festës së Bajramit dhe janë gjetur të ndihmohen familjet që më shumit kanë nevojë, në mënyrë që festën e Bajramit ta presin si të gjithë të tjerët dhe mos ta ndien mungesën e gjërave ushqimore.

Vlera e pakove ushqimore është nga 55 euro.

 

Asnjë koment

Comments are closed.