13-07-2024

Në ditën e LSHP-së vihet gurthemeli për shtatoret e liderëve të Qeverisë së Lidhjes

Komuna e Prizrenit ka publikuar programin me aktivitetet e parapara gjatë kremtimit të 140-vjetorit të Lidhjes Shqiptare të Prizrenit.

Me këtë rast në komunën e Prizrenit do të organizohen aktivitet të shumta kulturore dhe sportive.

Vënia e gurthemelit të shtatoreve të liderëve të Qeverisë së Lidhjes

Më poshtë e gjeni agjendën e plotë të manifestimeve

10 qershor:

09:00 Vënia e gurthemelit të shtatoreve të liderëve të Qeverisë së Lidhjes
10:00 Hapja e ekspozitës së buqetave të skulptorëve
11:00 Akademia Solemne në oborrin e Lidhjes
13:00 Konferencë shkencore 140 vjetori i Lidhjes në sallën e Kuvendit Komunal
14:00 Tribunë në Shtëpinë e Kulturës
15:00 Ekspozita mbarëkombëtare me pikturë në Hamam
17:00 Parada e FSK-së
21:00 Grumbullimi në Kala dhe marshimi me flakadana i 140 aktivistëve
21:30 Performanca “Përjetësia” në Urën e Gurit
22:30 Koktej tek Sheshi i Lidhjes

 

Asnjë koment

Comments are closed.