02-10-2022

KDI organizon tryezë për të drejtat e komuniteteve në informim dhe vendimmarrje

Me qëllim të identifikimit të çështjeve, të cilat i përgjigjen interesit pjesëtareve të komuniteteve pakicë të komunës së Prizrenit dhe identifikimin e çështjeve në aspektin e drejtave e tyre, KDI ka organizuar takimin e parë me pjesëtaret e komuniteti boshnjak në Komunën e Prizrenit.

 

Refuar njoftimit, ky aktivitet është ndërmarr në kuadër të projektit “Së bashku mundemi” i cili mbështet nga ambasada çeke, që si objektiv kryesor ka mbrojtjen dhe respektimin e të drejtave të komuniteteve në informim dhe përfshirjen e tyre në proceset vendimmarrëse në nivel komunal.

 

 

 

Asnjë koment

Comments are closed.