14-04-2024

Kërcënohen me jetë pjesëtarët e KFOR-it në Lubiqevë të Prizrenit – një i arrestuar

Disa pjesëtarë të KFOR-it janë kërcënuar me jetë në fshatin Lubiqevë të Prizrenit, derisa kishin shkuar atje për vizitë.

Gazeta Sinajli mëson se dy persona të dyshuar njeri nga të cilët është arrestuar dhe tjetri është në kërkim policor, i kanë ofenduar pjesëtarët e KFOR-it, dhe më pas njeri prej tyre i ka kërcënuar me vrasje.

Lexo edhe:

Prizren: Detaje si u kërcënuan me jetë ushtarët e KFOR-it në fshatin Malësi e Vrrinit (ish-Lubiçevë)

 

Asnjë koment

Comments are closed.